Tafeltennistafels

Elk soort tafeltennistafel voor buiten of binnen

Lees meer Lees minder

Meer weten? Lees dan even verder

Bekijk de laatste reviews

Lees de ervaringen van onze klanten.

Kettler Axos Outdoor 3 tafeltennistafel

5 aug. 2018
“Na lang zeuren van ons kinderen hebben we eindelijk een tafeltennis tafel besteld! Omdat deze tafeltennis tafel zowel binnen als buiten ging gebruikt worden, heb ik ervoor gekozen om een “outdoor” model te nemen (Kettler Axos outdoor 3). Het zou spijtig zijn als de tafel krom zou komen te staan door vocht. De tafel werd geleverd een aantal dagen na de bestelling. Ik kreeg wel de dag van de levering een mailtje dat de chauffeur ziek was en dat de tafel pas de dag erna geleverd zouden worden. Geen probleem, kan gebeuren. Tot dat er in de namiddag de bestelde tafel toch geleverd werd, wat de kinderen helemaal niet erg vonden. TOP service! De tafel zit kwalitatief goed in elkaar. De materialen zijn ook van goede kwaliteit. We hebben gekozen voor een plooibaar model op wieltjes. De kinderen zijn 9 en 11 en kunnen zelfs zonder hulp de tafel openen en sluiten. Ook de tafel verplaatsen gaat zeer vlot dankzij de grote wielen. Een meevaller dus! Maw, we zijn tot nu toe zeer tevreden van zowel de bestelling/ leveringsservice als van de tafel zelf! Een aanrader dus! Geen negatieve ervaring al is het misschien het in elkaar steken zelf. Daavoor moet ze zeker met 2 zijn. Zou handiger/leuker zijn moest het al in elkaar zijn bij de levering ;-) Speelplezier gegarandeerd! ”
Kettler Axos Outdoor 3 tafeltennistafel

Buffalo Indoor Midi 75% tafeltennistafel

3 sep. 2017
“Frank had ik gevonden op het web en zocht naar een tennistafel, maar geen normale afmetingen. De tafel moest van afmetingen iets kleiner zijn en dat was 75% van de normale afmetingen. Die tafel had ik gevonden bij Frank. De tennistafel bestelde ik met een goede service op gebied van verzending gratis en een goede verpakking. Dus een tevreden klant.”
Buffalo Indoor Midi 75% tafeltennistafel

Sponeta S 1-43 e outdoor tafeltennistafel

28 jul. 2017
“Na een wat late levering, zijn we uiterst tevreden over het product. Makkelijk alleen te hanteren. De kinderen hebben er veel plezier van. ”
Sponeta S 1-43 e outdoor tafeltennistafel